Image Compressor Logo

Een logo voor een bedrijf dat door gebruik van een plugin de mogelijkheid geeft om je afbeeldingen te optimaliseren voor het web. Dit zorgt ervoor dat je website optimaal presteert op gebied van snelheid en laadtijd. Een onmisbare plugin voor iedere website.

Meer lezen

Restaurant Webdesign

Een restaurant/bar webdesign concept! Met een functie om een tafel te reserveren en de mogelijkheid evenementen toe te voegen. Gebruik gemaakt van felle smakelijke kleuren. Een opvallend uniek design dat voldoet aan de nieuwe moderne trends

Meer lezen

RAUW Logo concept

Een logo met een zelf gemaakt lettertype, hierdoor word het logo helemaal uniek, geen mogelijkheid dat iemand hetzelfde lettertype gebruikt. Door het maken van een eigen lettertype zorg ik ervoor dat het logo precies past bij jouw bedrijf.

Meer lezen

Eyeworks Logo

Een concept logo voor een fictief bedrijf. Het is een behoorlijk abstract logo maar door een klein beetje realisme toe te voegen word het een prachtig logo. In mijn ogen is de combinatie van heel abstract en een klein beetje realistisch en organisch de perfect combinatie voor een mooi logo.

Meer lezen

Evenementen Webdesign

Een evenementen webdesign concept gemaakt. Hierin zie je ook een optie om gelijk bij het voor het eerst zien van de website de meest recente evenementen te bekijken. Dit is handig omdat het eerste deel van de website altijd het meest bekeken word. Een groot deel van de bezoekers kijkt niet ver naar beneden, daarom is het slim het belangrijkste hoog op de pagina te plaatsen. Het geeft mensen ook een kan heel snel tickets te bestellen.

Meer lezen

Program Logo

Een concept logo design voor een software bedrijf. Gemaakt volgens de nieuwe design trends met felle overlopen en minimalistische vormen.

Meer lezen

Website Dinz

In samenwerking met ‘Modern Times Media’ een website gemaakt voor Dinz! Daarnaast heb ik ook enkele illustraties gemaakt. Dinz is een innovatieve organisatie die ZZP’ers en zorgaanbieders in onder andere de wijkverpleging ondersteunt in hun werkzaamheden. Dit doen ze door middel van het beschikbaar stellen van de juiste software. www.dinz.nl

Meer lezen

Website Vastgoedhub

Een website was onmisbaar voor Vastgoedhub. Een plaats waarop je alle kantoorruimtes kan vinden en alle benodigde informatie kan vinden, ben je geïnteresseerd? Dan kan je je inschrijven. De kantoren zijn op een visueel aantrekkelijke manier laten zien, en zijn duidelijk gelijk op de homepagina te zien en op een aparte pagina. De huisstijl is op een creatieve manier doorgevoerd, door gebruik te maken van een afbeelding met dezelfde oranjetinten heb ik voor het ritme en balans gezorgd wat nodig […]

Meer lezen

Logo Vastgoedhub

Vastgoedhub verhuurd kostbare kantoorruimtes voor starters en jonge ondernemers, hierdoor kan je zelfs met een laag budget jezelf met een hoop andere ondernemers ontwikkelen. Het beeldmerk is een abstracte vorm van een gebouw, duidelijk en simpel. Door gebruik te maken van een minimalistische vorm kan je verder gaan in de huisstijl en die vorm gebruiken, dat zorgt voor ritme, eenheid en balans in de ontwerpen.

Meer lezen

Website EyeCan-C

Voor EyeCan-C heb ik ook een website gemaakt, ook hierbij is van te voren een webdesign gemaakt, dat zorgt ervoor dat het beginproces vlot en soepel verloopt, aanpassingen kunnen ontzettend snel gemaakt worden en op het moment van goedkeuring gaat de ontwikkeling van start. Door direct als je op de website komt duidelijke knoppen te laten zien die de meest belangrijke acties bereiken (“Uitleg en contact opnemen”) heb ik ervoor gezorgd dat je als bezoeker niet snel wegklikt en je […]

Meer lezen